παρέχεται από
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ
ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ » ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ » ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ » Πρόγραμμα συναντήσεων Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτη Φάμελλου, σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
Πρόγραμμα συναντήσεων Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτη Φάμελλου, σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

 Αθήνα, 10/11/2017

Πρόγραμμα συναντήσεων Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτη Φάμελλου, σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
 
Στο πλαίσιο του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή, το διήμερο 13 & 14 Νοεμβρίου 2017, ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς  για ζητήματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του.
 
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του Αν. ΥΠΕΝ σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έχει ως εξής:
 
Κυριακή 12/11/2017 - Δράμα
 
11.00: Ομιλία στην Ημερίδα "Διαχείριση και Προοπτική Ανάπτυξης του Ορεινού Όγκου Οροσειράς Ροδόπης", που συνδιοργανώνουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές ΣΥΡΙΖΑ Δράμας και Ξάνθης (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Δράμας)  
 
Δευτέρα 13/11/2017 - Αλεξανδρούπολη
 
09.30: Συνάντηση εργασίας με τους εκπροσώπους των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δάσους Δαδιάς, Δέλτα Έβρου και Δέλτα Νέστου - Βιστωνίδας -Ισμαρίδας (Αίθουσα Επιμελητηρίου Έβρου, Λ. Δημοκρατίας 307)
 
11.00: Ευρεία σύσκεψη για τα έργα περιβαλλοντικής προστασίας της Σαμοθράκης, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων της διοίκησης και της αυτοδιοίκησης (Αίθουσα Επιμελητηρίου Έβρου, Λ. Δημοκρατίας 307)
 
13.00: Συνέντευξη Τύπου Αν. ΥΠΕΝ σε τοπικά ΜΜΕ με θέμα τις πρωτοβουλίες ΥΠΕΝ για το φυσικό περιβάλλον, τις προστατευόμενες περιοχές και την περιβαλλοντική αναβάθμιση της Σαμοθράκης (Αίθουσα Επιμελητηρίου Έβρου, Λ. Δημοκρατίας 307)
 
Δευτέρα 13/11/2017 - Κομοτηνή
 

15:30: Ομιλία Αν. ΥΠΕΝ στο 6ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με θέμα "Παραγωγική Ανασυγκρότηση, Ενέργεια και Περιβάλλον" (Κεντρική Αίθουσα Ξενοδοχείου Chris & Eve

| | | | | | |